my asp wont work!
Results 1 to 4 of 4

Thread: my asp wont work!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    8

    my asp wont work!

    It worked before..I was able to show the record
    Here are the codes:

    FONT face="Tahoma" size="2" color="Red"><%=(DBView("Message"))%><BR></font></TD>
    </TR>
    <TR><TD width="100%" height="20"></TD></TR>
    <% DBView.MoveNext
    curre = curre +1
    wend


    End if
    %>
    </body>
    </html>
    <TD width="100%" bgcolor="#800000" class="tbody">Messages: <B><%=pgs%>-<%=pgs+(curre-1)%> </B>of <B><%=(DBView.RecordCount)%></B></TD></TR>
    <TR><TD width="100%" class="tbody">
    <%


    pages = int(dbview.recordcount \ 5)
    if dbview.recordcount mod 5 <> 0 Then pages = pages + 1

    if Cint(AI) = cint(pqs) Then response.write " <B>" & ai & "</B> "
    if cint(AI) <> cint(pqs) Then response.write " <A href=""blarp.asp?page=" & ai & """>" & ai & "</A> "
    Next

    response.write ("]")

    %>
    http://www.AntiOnline.com/sig.php?imageid=762
    [gloworange]Time grabs you by the wrist, directs you where to go[/gloworange]
    duhasmich.multiply.com

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    8
    Here is my code for the input:

    <body>

    <h3 align="center">Post your own Ad</h3>
    <td width="424"><form method="post" name="form1" action="http://www25.brinkster.com/nothing2gein/db/blarp1.asp">
    <p><strong>From</strong><br>
    <input type="text" size="40" name="From"><br>
    <strong>subject</strong><br>
    <input type="text" size="40" name="subject"><br>
    <strong>Date</strong><br>
    <input type="text" size="40" name="date"><br>
    <strong>Message</strong><br>
    <input type="text" size="40" name="message"><br>
    <p><input type="Submit" value="Submit" name"b1"> </font></p>
    </form>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </center></div>
    </body></html>
    http://www.AntiOnline.com/sig.php?imageid=762
    [gloworange]Time grabs you by the wrist, directs you where to go[/gloworange]
    duhasmich.multiply.com

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    8
    when I click on submit..i'm getting HTTP500 internal server error
    http://www.AntiOnline.com/sig.php?imageid=762
    [gloworange]Time grabs you by the wrist, directs you where to go[/gloworange]
    duhasmich.multiply.com

  4. #4
    Ninja Code Monkey
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Washington State
    Posts
    1,027
    I'd recommend commenting out that entire section and bringing it back piece by piece. I'd also recommend liberal use of print statements for checking values while debugging and possibly tweaking your client/server settings to see non friendly error messages so you can see the actual error getting produced.

    The last one will probably get you there the fastest...so you can actually see what piece it's choking on.
    "When I get a little money I buy books; and if any is left I buy food and clothes." - Erasmus
    "There is no programming language, no matter how structured, that will prevent programmers from writing bad programs." - L. Flon
    "Mischief my ass, you are an unethical moron." - chsh
    Blog of X

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

 Security News

     Patches

       Security Trends

         How-To

           Buying Guides