cisco 3640 console problem
Results 1 to 3 of 3

Thread: cisco 3640 console problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2005
    Posts
    8

    Exclamation cisco 3640 console problem

    hi guys....

    well i ve a cisco 3640 router....the probm is console port is not working!!!! any simple ways to fix this problem??? i can get into the router thru the aux port...but the enable password is not set so i cannot got to enable mode!!!!! .......pls help

  2. #2
    Just Another Geek
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Rotterdam, Netherlands
    Posts
    3,403
    Correct baudrate? 9600bps, 8bit, No parity, 1 stopbit. That should work. Unless someone changed it.
    Oliver's Law:
    Experience is something you don't get until just after you need it.

  3. #3
    Just Another Geek
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Rotterdam, Netherlands
    Posts
    3,403
    Are you sure you are using the correct cable for the console port? What exacly doesn't work? You get garbage? Nothing at all?

    Have a look at these:
    http://www.cisco.com/en/US/products/...8009433b.shtml
    http://www.cisco.com/en/US/products/...tml#band_reset
    http://www.cisco.com/en/US/products/...80094ce6.shtml
    Oliver's Law:
    Experience is something you don't get until just after you need it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

 Security News

     Patches

       Security Trends

         How-To

           Buying Guides