Problem using wep with router - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Problem using wep with router

  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Posts
    1,199
    can any of the other computers connect using the wep key? would it be possible for you to try usiung another computer to test this? and the inverse to this is can this laptop connect with wep to another wireless access point?

    try using a different wep, make sure you are copying the ENTIRE WEP. IN SP2 there should be a checkbox that says "hide characters as I type" uncheck that and see if you are getting the correct WEP.

    make sure you have the latest drivers for your card. Try unitnstalling and reinstalling the drivers. try using an older version of the drivers.
    Everyone is going to die, I am just as good of a reason as any.

    http://think-smarter.blogspot.com

  2. #12
    Master-Jedi-Pimps0r & Moderator thehorse13's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Washington D.C. area
    Posts
    2,883
    I forgot to mention that I have sygate personal firewall pro running and with intel wlan packet driver blocked. I'm not sure if it is firewall cause, I will try disable firewall and test again when no one using.
    Easy to check. Either look at the logs or simply disable and try again. Let us know what happens.
    Our scars have the power to remind us that our past was real. -- Hannibal Lecter.
    Talent is God given. Be humble. Fame is man-given. Be grateful. Conceit is self-given. Be careful. -- John Wooden

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

 Security News

     Patches

       Security Trends

         How-To

           Buying Guides