Suse installation problem
Results 1 to 4 of 4

Thread: Suse installation problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    5

    Suse installation problem

    when trying to install suse pro 9.3 on a compaq 5000 series desktop, after i choose to install and "things are loaded" the screen goes from black with text, to a staticky image. could this be due to unsupported hardware? i have an onboard vid card. i can successfully install suse on other computers in myroom.

  2. #2
    Senior Member gore's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Michigan
    Posts
    7,177
    Ummm I have an idea, how about we pretend for a minute you were very descriptive and told exactly what was ging on so I could answer this properly? Now, I would then say "Well, that graphics card is not supported but SUSE tries to use it so you don't have to buy another one and waste money".



    Of course this is just for pretend.

    If it works on those but not that box, yes I'd guess hardware first. Just because it's integreated doesn't mean it won't work, but if you really want a good experience, get a decent well known Nvidia card. Hell, get a Riva TNT2.

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Yes
    Posts
    4,424
    I bet it'd work in Windows
    "Unsupported hardware" just sound so Linux-y....

  4. #4
    Senior Member gore's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Michigan
    Posts
    7,177
    I bet it would only work on the copy of Windows the computer CAME with. You ever done that? Installed a copy of XP that isn't the one it came with? NOTHING integrated works. **** even real cards barely work.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •