Problem with my microsoft installer ( msi?)
Results 1 to 8 of 8

Thread: Problem with my microsoft installer ( msi?)

  1. #1
    AO's Resident Redneck The Texan's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Texas
    Posts
    1,539

    Problem with my microsoft installer ( msi?)

    Im having a problem anytime i try and install or uninstall anything. I think it is a problem with my microsoft installer ( msi?) i get a 1606 error and it shuts down anything im trying to install or uninstall. im running xp pro. I will check Google and see what i can find but please let me know if u have any idea whats going on.
    Git R Dun - Ty
    A tribe is wanted

  2. #2
    AO's Resident Redneck The Texan's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Texas
    Posts
    1,539
    ok i went to microsoft.com and downloaded the newest version of their installer and still no luck.. im still getting this error: Error 1606. Could not access network location%Userprofile%\favorites\. I get that error any time i try to install or uninstall anything... i have checked my registry to see if my favorites folder is somehow corrupting this but im still lost!
    Git R Dun - Ty
    A tribe is wanted

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    195
    found this, maybe this solves problem

    http://consumer.installshield.com/kb.asp?id=q110724

    http://support.microsoft.com/default...en-us%3B315352

    "After you upgrade Microsoft Windows 98 Second Edition or Microsoft Windows Millennium Edition to Microsoft Windows XP or Windows XP SP1, when you install a program on your Windows XP-based computer, you may receive an error message that is similar to the following:
    Error 1606. Could not access network location <Common Administrative Tools>.All users\.
    Additionally, nothing may occur when you try to open Administrative Tools in Control Panel."
    It\'s all about sense of power.

  4. #4
    AO's Resident Redneck The Texan's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Texas
    Posts
    1,539
    Im at a loss! i followed your links and did as the suggested, i checked my registry and everything checks out fine but, oviously something isnt fine! i even looked at the link twice to see if there was something i did wrong but im still getting that 1606 error!

    edit: I tried to download the windows installer clean up utility and it wouldnt let me do that either, i get the same error as always.
    Git R Dun - Ty
    A tribe is wanted

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    469
    Do a search in your registry for "%Userprofile%\favorites" and see what you come up with. I have a feeling you will find a key with that in it that isn't set right. Pay close attention to each entry that contains that and verify they are all typed correctly, and any that aren't explictly associated with favorites you might need to change to something more accessible like temp.

  6. #6
    AO's Resident Redneck The Texan's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Texas
    Posts
    1,539
    Ok, i took some screenshots of my registry hopefully these will help. I have done everything according to this link: http://support.microsoft.com/default...b;en-us;886549 , still no luck

  7. #7
    AO's Resident Redneck The Texan's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Texas
    Posts
    1,539
    here is the screenshots

    edit: sorry they didnt attach right, im still trying to figure out what i did wrong, bear with me please.thanx

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Posts
    1,199
    ...where?
    Everyone is going to die, I am just as good of a reason as any.

    http://think-smarter.blogspot.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •