i cannot run .exe programs or install programs. - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: i cannot run .exe programs or install programs.

  1. #11
    Right turn Clyde Nokia's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Button Moon
    Posts
    1,696
    Sounds like you have a corruption in your user account somewhere. Try making another ADMIN account and see if you can install things from there.
    Drugs have taught an entire generation of kids the metric system.

    http://tazforum.**********.com/

  2. #12
    Senior Member DakX's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    128
    You don't state what OS your running but is your running on XP couldn't you use a restore point? I find that a bit easier that what Sirdice mentioned. Well that is if you have a point to restore to.

    On another note: Front2back, Tedob said he can't install so it would be useless to try and get any-spyware programms. He wouldn't be able to install them.
    [T]he future is now.

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    13
    i have currently tried creating a new admin user acct to no avail and for the record i am running windows 2000 pro sp4

  4. #14
    AOs Resident Troll
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    3,152
    Maybe your path or environment is mucked up

    http://www.computerhope.com/issues/ch000549.htm

    As I have stated before...some times the fastest easiest and surest way to fix a buggered install...is to format and reinstall

    MLF

    edit more on path problems

    http://support.microsoft.com/kb/180410/en-us

    http://support.microsoft.com/search/...ode=a&x=13&y=9
    How people treat you is their karma- how you react is yours-Wayne Dyer

  5. #15
    Just Another Geek
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Rotterdam, Netherlands
    Posts
    3,403
    My "trick" should work on 2000 too..
    Oliver's Law:
    Experience is something you don't get until just after you need it.

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    13
    thx alot for ur help guys but i cant get in to command.com from run menu but i have now found a way to install programs by useing a dummy program. what i do is find a program on my pc that naturaly asks me to open it with another application. then what i do when it says "open with" is i select open with "other" i go to the folder and file that has the install icon in it and i open the dummy program with the install program which prompts the install to execute. its a crude way of getting things to work on my pc by having to run most of my exe progs as a new user and having to use dummy programs to prompt exe installs to get em going but as for now this is all i have figured out and it works so i cant complain lol hopefully the tricks i have come up with will help others in a similar situation as i am in. once again i'd like to thank everyone for their help and i will do it this way untill an easier solution can be found or untill i can afford to buy xp.

  7. #17
    Right turn Clyde Nokia's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Button Moon
    Posts
    1,696
    Try running sfc /scannow from the run prompt to scan your installation files - they sound like they could be corrupt.
    Drugs have taught an entire generation of kids the metric system.

    http://tazforum.**********.com/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •