Problems
Results 1 to 6 of 6

Thread: Problems

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    13

    Problems

    i dont know if this issue has been asked before but, im having a problem with my wireless on my laptop - it says im connected to the internet but when i click on the internet explorer tab it says im not connected and this is why im beginning to dislike wireless.. please help me if you can if not i understand

  2. #2
    Senior Member JPnyc's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    2,734
    Are you by chance using Linksys and did this problem arise in just the past few months? If so, it's probably due to a firmware update they did.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    13

    hope

    Linksys is my router actually, but is there any way to get back online?

  4. #4
    Senior Member JPnyc's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    2,734
    Yes, I had to go through this too, at my parent's house (dad is challenged enough just by sending email). You have to get on the phone with linksys tech support, and they'll walk you through a process of downloading the firmware update, and resetting. It can be a pain though, since no one in their call center speaks English as a 1st language.

    This has affected pretty much every linksys user I know of.

  5. #5
    Senior Member MadBeaver's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Bath, Maine
    Posts
    252
    I found that the quickest way to fix the problem is to unplug the router and then plug it back in. It work 75% of the time for me. If that doesn't work I use the hard reset button, hold in for 60 sec and it will restore to factory defaults. And if it's still not working then I look for the last Good firmware and install that.

    BTW can you connect to the internet if you connect to the router with a cable?
    Good Luck
    Mad Beaver

  6. #6
    Senior Member JPnyc's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    2,734
    No, not for the problem he has. Recycling does help connectivity issues, the transient ones, but this sounds like the problem I had. No matter waht it doesn't pick up the net. That's the firmware update I described.

Similar Threads

  1. Windows 2000 Tips
    By Nokia in forum Tips and Tricks
    Replies: 0
    Last Post: June 12th, 2004, 06:13 PM
  2. Tcp/ip
    By gore in forum Newbie Security Questions
    Replies: 11
    Last Post: December 29th, 2003, 08:01 AM
  3. Classic Social Engineering Attacks
    By Striek in forum The Security Tutorials Forum
    Replies: 10
    Last Post: December 16th, 2003, 09:30 PM
  4. Solving Common Problems with Norton Antivirus 8 Corporate
    By CS4Life in forum The Security Tutorials Forum
    Replies: 2
    Last Post: June 26th, 2003, 01:02 PM
  5. Millennium Problems
    By tampabay420 in forum Cosmos
    Replies: 1
    Last Post: January 23rd, 2003, 08:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •