Gmail problem
Results 1 to 8 of 8

Thread: Gmail problem

  1. #1
    Only african to own a PC! Cider's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Israel
    Posts
    1,683

    Gmail problem

    Hi guys

    I cannot log into my gmail for some reason. I get to the page and enter my user & pass.

    Once I press enter or sumbit the page just keeps loading. It never gets to its destination. It doesnt get to page not found or give an error, it just continous keeps loading.

    I use latest firefox and latest IE. I use CCleaner as well.

    Any suggestions how to fix this. It is quite urgent as I cannot check my email...

    Thanks.
    The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.
    Albert Einstein

  2. #2
    Member n00bius's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    texas
    Posts
    86
    well gmail uses a nice script or whatever, it's probably something simple like you have scripting blocked or something, try reading your email at the lowest security level in ie, or uninstalling and reinstalling if there's the possibility that you accidentally misconfigured something in firefox.
    ...:::Pure Kn0wledge:::...

  3. #3
    Senior Member mungyun's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Illinois
    Posts
    172
    I had no trouble logging in. Have you done anything recently to you computer(added programs, changed IE settings, etc)? If you mess with javascript options in IE that can cause trouble for Gmail but they usually catch that and send you to the HTML view. I would suggest just waiting a little while and trying then.
    Good luck
    I believe in making the world safe for our children, but not our childrenís children, because I donít think children should be having sex. -- Jack Handey

  4. #4
    Only african to own a PC! Cider's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Israel
    Posts
    1,683
    I reset IE to normal settings. It seems to work now.

    Thanks everyone.
    The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.
    Albert Einstein

  5. #5
    Senior Member t34b4g5's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Australia.
    Posts
    2,391
    Have you tried using the https:// instead of the http:// in the url bar?

    i always found when i used http://gmail.google.com it would not do anything after i typed in my username and pass, but when i used the https://gmail.google.com it would load fine.. ?

  6. #6
    Senior Member Cope57's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    184
    I have used https for quite a while now... It is better than nothing I guess...
    Computers do not have problems, they have users.
    ~Cope57

  7. #7
    Keeping The Balance CybertecOne's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Australia
    Posts
    659
    Try reinstalling Java ? Gmail uses the java engine to run so it might not load problem due to the Java installed on your system?

    http://java.sun.com/j2se/1.4.2/download.html Click on the Download J2SE JRE link
    That is what i have installed.... I think? ;p

    Otherwise google Java and there will be other sites out there.
    "Any intelligent fool can make things bigger and more complex... It takes a touch of genius --- and a lot of courage to move in the opposite direction."
    - Albert Einstein

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    MA
    Posts
    1,053
    I used to have this problem when it was an early beta. It kind of just fixed its self...

Similar Threads

  1. game instalation problem?
    By unvi$ible in forum AntiOnline's General Chit Chat
    Replies: 3
    Last Post: July 26th, 2005, 12:13 AM
  2. ADSL Troubleshooting Methodology
    By Computernerd22 in forum General Computer Discussions
    Replies: 5
    Last Post: May 24th, 2005, 12:49 AM
  3. 500 mile email problem
    By Tedob1 in forum Tech Humor
    Replies: 0
    Last Post: December 23rd, 2002, 03:58 PM
  4. C problem...
    By Rna in forum General Programming Questions
    Replies: 4
    Last Post: May 22nd, 2002, 07:03 AM
  5. Help! I've got a nasty IDE problem
    By thesecretfire in forum Hardware
    Replies: 16
    Last Post: May 17th, 2002, 12:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

 Security News

     Patches

       Security Trends

         How-To

           Buying Guides