SLI configuration
Results 1 to 4 of 4

Thread: SLI configuration

Threaded View

  1. #1
    Only african to own a PC! Cider's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Israel
    Posts
    1,683

    SLI configuration

    Hi there

    I have 2 x 6600GT cards. Windows Xp2 picks the other card up as an "Unknown Device"

    When I install it as a display adapter it comes up with an error in device manager and wont start.

    I set PEG in BIOS to run my first card however when i set it to use PEG2 if I plug my monitor into that particular card nothing comes up on the screen. I installed it correctly as I went by the manual.

    Also there is no SLI option in the NVIDIA control panel to set it to use two cards.

    If anyone has any info or requests from my side please let me know.

    Thank you.

    XP doesnt even pick up my 2nd GPU now ...
    Last edited by Cider; July 19th, 2007 at 11:11 PM.
    The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.
    Albert Einstein

Similar Threads

  1. Windows Error Messages
    By cheyenne1212 in forum Miscellaneous Security Discussions
    Replies: 7
    Last Post: February 1st, 2012, 02:51 PM
  2. post dailup screen for adsl
    By aoboyz in forum Network Security Discussions
    Replies: 5
    Last Post: May 3rd, 2007, 06:59 AM
  3. Introduction to the PIX, how it works and the CLI
    By Nokia in forum The Security Tutorials Forum
    Replies: 8
    Last Post: October 6th, 2006, 10:53 AM
  4. Error accessing GPO
    By MrPacket in forum Operating Systems
    Replies: 16
    Last Post: February 26th, 2006, 05:32 AM
  5. Cisco help needed!!!
    By phishphreek in forum Network Security Discussions
    Replies: 20
    Last Post: August 13th, 2005, 11:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •