Exchange/Outlook problems - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Exchange/Outlook problems

  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    319
    mohaughn : yes, we go through that. Standard as everybody else that doesn't have this problem.

    It's not the profile that's the problem, as far as I know. Everything in the profile creation is pretty standard around here, and only a select few have this problem. In fact, the first time they sign into Outlook, it works fine. It keeps working fine until they logoff and back in again. Then, when they start Outlook, they are given that error. If they put in their account name and click 'Check Names', it finds it and works properly. It continues to work properly until they logoff again.

    From what we've seen and the Googling we've done, this isn't a common thing, and in no way by design.

  2. #12
    AOs Resident Troll
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    3,152
    What version of exchange?

    What is different about these users...as in group membership???

    http://support.microsoft.com/kb/322832

    Are these 2000 or xp machines??

    MLF

    Edit> Have you tried cached mode??

    Have you tried the profiles on another machine that does not experience this behavior??
    Last edited by morganlefay; October 26th, 2007 at 03:56 AM.
    How people treat you is their karma- how you react is yours-Wayne Dyer

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    748
    Ok. Your first post made it sound like the problem only happens when existing users are given a new computer.. Which would require that a new profile be created. I did not realize from your description that this was happening to users with an established profile that has worked for some time.

    Check out this article. Have you confirmed that RUS is running properly?

    http://support.microsoft.com/kb/297801/en-us

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    319
    Morgan : 2003, nothing in particular that's unique to them, XP, and I was wrong before, we do use cached mode, and thanks for the link

    Mohaughn : thanks for the link. There's some things on there we haven't tried. I'll give it a more in-depth read and let you know how it goes.

Similar Threads

  1. Windows 2000 Tips
    By Nokia in forum Tips and Tricks
    Replies: 0
    Last Post: June 12th, 2004, 05:13 PM
  2. Tcp/ip
    By gore in forum Newbie Security Questions
    Replies: 11
    Last Post: December 29th, 2003, 07:01 AM
  3. Classic Social Engineering Attacks
    By Striek in forum The Security Tutorials Forum
    Replies: 10
    Last Post: December 16th, 2003, 08:30 PM
  4. Solving Common Problems with Norton Antivirus 8 Corporate
    By CS4Life in forum The Security Tutorials Forum
    Replies: 2
    Last Post: June 26th, 2003, 12:02 PM
  5. Millennium Problems
    By tampabay420 in forum Cosmos
    Replies: 1
    Last Post: January 23rd, 2003, 07:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •