plz help dis pOOr guy
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: plz help dis pOOr guy

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2

    Unhappy plz help dis pOOr guy

    info about this poor guy system- AMD TURON 64x2 with WINDOWS-XP lodaded as operating system.

    i m so much scared..
    i dont know what but yesterday night i shut-down my system properly but today when i started it, i got a very scaring problem.. whenever i log in yahoo-messenger my system gets restarted..

    ..i tried reinstalling yahoo.. tried with 2-3 online scanning and antivirus too but nothing worked.. i m so much woried.. please help me out bcoz i m realy a dumb ass who knows nothing accept to login in yahoo messenger..

    ..i m desperately waiting for some realy helpful help..
    Last edited by i_m_DuM_aaAAs$$s!#; April 10th, 2008 at 09:04 PM.

  2. #2
    Senior Member JPnyc's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    2,734
    Did you delete every trace of Yahoo messenger before reinstalling it? Or did you just reinstall again right over it?

  3. #3
    Member
    Join Date
    May 2002
    Posts
    93
    Did a quick google search, hit up: http://www.wackyb.co.nz/vb/showthread.php?t=133

    I haven't tried it my self (don't use yahoo), but it covers all the bases of doing a proper wipe.
    Tachyon

    |-----|Alcohol is my anti-drug |-----|

  4. #4
    Did you do only AV scan or Spyware - Malware scan too?
    StreetsCrack.com Join The Best Music Social Network Online. Music downloads, promotions, forums, profile, games etc...

  5. #5
    Super Moderator: GMT Zone nihil's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    United Kingdom: Bridlington
    Posts
    17,192
    What are you using as an internet browser?

    Try clearing your cache, cookies and history.

    Can you browse the internet and open other software without any problems?

    In your control panel, try administrative tools and look at your system and application logs to see if there are any messages relating to the problem.
    Last edited by nihil; April 10th, 2008 at 11:08 PM.
    If you cannot do someone any good: don't do them any harm....
    As long as you did this to one of these, the least of my little ones............you did it unto Me.
    What profiteth a man if he gains the entire World at the expense of his immortal soul?

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    316
    first of all.......hi every one!

    now back to the prob,


    i wouldnt put this into any anti virus or a malware problem.

    this is likely a deleted registry key or something like that. whenever he starts "yahoo messenger" the system restarts.

    with yahoo starting and some yahoo key conflicting with the normal running dll or something like that, so the system restarts.....

    the system will also restart, if there is something conflicting with the display drivers.
    "amd" computers usually come equiped with "ati" graphics card and that sometimes conflicts a lot....if not updated.

    am thinking.......
    1) uninstall yahoo totally. by totally i mean, remove messenger, toolbar, updater, basically everything that says yahoo on it
    2) run a registry cleaner (my fav is tuneup)
    3) install yahoo messenger again
    4) post here again

    that should do it.
    you are entering the vicinity of an area adjecent to the location.

  7. #7
    Just Another Geek
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Rotterdam, Netherlands
    Posts
    3,403
    Did you install the latest windows patches via Windows Update?
    IIRC one of those patches broke Yahoo..
    Oliver's Law:
    Experience is something you don't get until just after you need it.

  8. #8
    Super Moderator: GMT Zone nihil's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    United Kingdom: Bridlington
    Posts
    17,192
    Hi there SD,

    I think that was deliberately setting a killbit for the Yahoo Jukebox application, which doesn't sound like the problem here?

    I am wondering if he has installed any new hardware or updated drivers, as I have heard of Yahoo having problems with scanner and camera software/drivers.

    I think that the next steps I would go for are:

    1. Try a different browser..................if that does the same then it looks like Yahoo! is broken.

    2. Uninstall Yahoo completely as per the link.

    3. Run CCleaner..................... including the Registry "scan for issues"

    http://www.ccleaner.com/

    4. Reinstall Yahoo!

    5. Try it without cameras and scanners attached.
    If you cannot do someone any good: don't do them any harm....
    As long as you did this to one of these, the least of my little ones............you did it unto Me.
    What profiteth a man if he gains the entire World at the expense of his immortal soul?

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2

    Angry

    yup guyz.. i tried evry thing suggested here.. but nothing worked.. i appreciate u people are so much helping me! ..plz some one give me cure of this problem

  10. #10
    Senior Member isildur's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    166
    Not sure about what backups you have, but doing a format and reinstalling windows is always an option.
    Only trust Pipe-smoking Penguins.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •