Changing DHCP Vedor code in Windows?
Results 1 to 2 of 2

Thread: Changing DHCP Vedor code in Windows?

  1. #1
    King Tutorial-ankhamun
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    897

    Changing DHCP Vedor code in Windows?

    Changing DHCP Vedor code in Windows?

    Anyone know how to change the default DHCP vendor code in Windows from "MSFT 5.0" to something else? So far, I can't find it in the registry. I'm trying to create a tool for Windows against OS fingerprinting (OSfuscate):

    http://www.irongeek.com/i.php?page=s...etection-tools

    I've got some success on TCP level stuff, but if the scanner is on the same LAN and it sees a DHCP request the vendor code gives it away. I know it's sort of a parlor trick security wise, but I think it's sort of cool. I'm testing against NetworkMiner that uses the Fingerbanck/Satori fingerprints.

  2. #2

Similar Threads

  1. Any requests?
    By gore in forum Operating Systems
    Replies: 11
    Last Post: August 8th, 2004, 05:21 AM
  2. suse is crap on finding cdrom
    By rajunpl in forum Operating Systems
    Replies: 43
    Last Post: July 1st, 2004, 07:30 AM
  3. Secure Windows (All Versions)
    By spools.exe in forum Microsoft Security Discussions
    Replies: 3
    Last Post: October 4th, 2003, 11:54 PM
  4. *Heads Up* - Many to enjoy
    By Und3ertak3r in forum AntiVirus Discussions
    Replies: 0
    Last Post: March 10th, 2003, 10:52 AM
  5. OS History and other info.
    By Remote_Access_ in forum Security Archives
    Replies: 9
    Last Post: January 12th, 2002, 02:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

 Security News

     Patches

       Security Trends

         How-To

           Buying Guides