Very Odd UnZipping Issue
Results 1 to 4 of 4

Thread: Very Odd UnZipping Issue

Hybrid View

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    LA, CA
    Posts
    292

    Very Odd UnZipping Issue

    Hey All,

    I'm having an issue in php. I have a zip file that is uploaded to the server. I need to unzip the file and then play with it's contents.

    If I manually ssh onto the server via www-data (the same user account as apache runs in), I can type

    # unzip -u base.zip -d /full/dest/path

    And all of the zip files contents are decompressed. BUT if I have my php code run

    exec('unzip -u base.zip -d /full/dest/path');

    some of the files from the zip file are unzipped but others are outright missing from the destination directory. The code continues to process after the exec() statement and there are no errors in the apache log files.

    ANY HELP would greatly be appreciated.

    thanks!
    A mind full of questions has no room for answers

  2. #2
    Gonzo District BOFH westin's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    SW MO
    Posts
    1,188
    Is there any pattern that you are noticing? Files of certain types, etc? Are the same files missing each time you run the exec?
    \"Those of us that had been up all night were in no mood for coffee and donuts, we wanted strong drink.\"

    -HST

  3. #3
    Senior Member Wazz's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    288
    Are the file permissions set to 777 for that directory for the script access itself? That could cause the issue if not.......also try: <? exec("unzip base.zip /full/dest/path"); ?>
    "It is a shame that stupidity is not painful" - Anton LaVey

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    LA, CA
    Posts
    292
    I've resolved the issue, thanks for the helpful questions but the issue was related to post unzipping parsing, I just needed to breakdown the code
    A mind full of questions has no room for answers

Similar Threads

  1. vmware and keyboard input issue
    By phishphreek in forum General Computer Discussions
    Replies: 1
    Last Post: May 30th, 2006, 05:04 PM
  2. Possible RPC issue with exchange?
    By hatebreed2000 in forum Microsoft Security Discussions
    Replies: 5
    Last Post: October 4th, 2004, 10:13 PM
  3. Possible Network Security Issue (Windows Server 2000)
    By AngelicKnight in forum Newbie Security Questions
    Replies: 30
    Last Post: January 20th, 2004, 09:43 PM
  4. The Worlds Longest Thread!
    By Noble Hamlet in forum AntiOnline's General Chit Chat
    Replies: 1100
    Last Post: March 17th, 2002, 08:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

 Security News

     Patches

       Security Trends

         How-To

           Buying Guides